Skocz do zawartości
IGNORED

JVC VL 5 opinie

fantomen19

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Chciałbym się dowiedzieć na temat tego modelu gramofonu czy jest warty uwagi albowiem mój kolega z Rumunii prosił mnie żebym pomógł mu coś wybrać. Proszę się nie śmiać bo to nie jest żart, wyjeżdżam za granicę co roku i gość chce sobie kupić gramofon a nie ma o tym pojęcia. Ja posiadam dual 704 i jestem z niego zadowolony. Proponowałem mu także kupno do tego głosników Altus 140, lub 200 oraz wzmacniacza KENWOOD 4040R. Jednak sprawa gramofonu pozostaje kluczowa bowiem w Rumunii nie ma na tamtejszym że tak to nazwę allegro modeli duala takich jak 701 i 704 tylko ten JVC który kosztuje w granicach 250 euro. Jeśli ktoś z tutaj obecnych ma jakieś inne sugestie to proszę pisać bo jak to mówią ,,mądrego dobrze posłuchać" a możliwe że ktoś będzie miał lepsze propozycje. Pozdrawia i proszę o opinie.

https://www.audiostereo.pl/topic/106025-jvc-vl-5-opinie/
Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Odradzam zakup gramofonu, , który ma 41 lat, komuś kto jest niedoświadczony. Sugerowałbym zakup paruleletniej, podstawowej Regi lub Pro-Jecta.

Chyba, że kolega zna się, potrafi i może ocenić stan tego JVC na miejscu, a jak przyjdzie potrzeba naprawić.

Czy kolega urządza dyskoteki w remizie? Jeśli nie, również odradzam Altusy :)

https://www.audiostereo.pl/topic/106025-jvc-vl-5-opinie/#findComment-2948167

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.