Skocz do zawartości
IGNORED

Pioneer VSX-D814 czy Yamaha RXV 550

plemnik166

Rekomendowane odpowiedzi

Co sądzicie o tych 2- uch amplitunerkach??

Do tego chciałbym DVD Yamahe s 450 lub 550 albo Pioneera DV 470

Mam pokuj 13m2, chodzi mi o słuchnie muzyki w szczególności radia i oglądania dużej ilości filmów??

NA początku napaliłem sie na Yamahe ale mi ją odradzali gdyż ma wadliwe DVD 550 i teraz jestem bardziej przekonany do pioneera. Co mam wybrać???

https://www.audiostereo.pl/topic/10620-pioneer-vsx-d814-czy-yamaha-rxv-550/

Do filmów zdecydowania Yamaha-odradzam Pioneera.Chociaz sam mozesz posłuchac i ocenic jak jest na prawde,ale w KD jak i w stereo Yamaha powinna byc bez problemu lepsza.A Ty wzmachol pioneera chyba ze sprzetem car-audio pomyliłeś,tam ta firma jest dobra choc tez nie najlepsza ;)

Wzmachol- a jak wyobrażasz sobie suchanie muzyki w stereo ? A co z pozostaymi kanaami zapisanymi w SACD ? No chyba że dla ciebie istnieją nadal tylko 16 bitowe starodawne pyty CD ?

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.