Skocz do zawartości
IGNORED

Pilot do tunera kenwood KT-6040

norbitek

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś próbował obsłużyć powyższy tuner z pilota uniwersalnego, lub jakiegokolwiek innego?

Będę wdzięczny za wskazanie modelu, który by to potrafił.

Sam próbowałem tylko pilota Arcama CR-102. Ale po wypróbowaniu wszystkich jego kodów dla tunerów Kenwood i przeszukaniu całej jego bazy, tuner nie zareagował. Może tuner ma zepsuty ten czujnik? Nie wiem czy można to sprawdzić bez posiadania odpowiedniego pilota?

Pilot oryginalny to biały kruk więc jego zdobycie graniczy z cudem.

https://www.audiostereo.pl/topic/106361-pilot-do-tunera-kenwood-kt-6040/

Faktycznie w bazie Harmony jest ten tuner. Mam tylko pytanie, czy ta baza dotyczy wszystkich modeli Harmony? Czyli czy wszystkie te piloty mają tę samą bazę obsługiwanych urządzeń? Czy te tańsze mają mniejszą?

Jeszcze raz dzięki za radę. Wszystko się udało. Kupiłem używanego Harmony 600.

Bez problemu obsługuje ten tuner. Nauczyłem z niego obsługi tunera mój pilot Arcam-owski i mam to co chciałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.