Skocz do zawartości
IGNORED

Słuchawki HD 681 EVO + karta dzwiękowa

damian407

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jestem tu nowy :)

Mam dla was 2 pytania.

1. Czy karta dzwiękowa na plycie głównej M4A785T-M napedziła by te słuchawki HD 681 EVO

2. Czy była by duża róźnica jeżeli bym zakupił do nich Xonara DS, ew jakaś inna karte do 200zl

Ma to być głównie do słuchania muzyki,

Z góry dziekuje. Pozdrawiam

Co prawda nie mam wersji Evo, a jedynie zwykłe HD681. Ale spróbuje odpowiedzieć.

1. Powinna dać rade ale moim zdaniem warto dokupić jakąś karte dźwiękową. Ja np. Kożystałem z swoich słuchawk wraz z zintegrowaną kartą, później pożyczyłem od kolegi Fioo e10 i zauwarzyłem zmiany w scenie i kontroli bassu. Nagle scena się poszeżyła. Później sam sobie sprawiłem taką kostke.

2. Nie znam tej karty wogóle, ale moim zdaniem warto dokupić coś lepszego niż to co dostajemy zintegrowane na płycie głównej.

Wysłane z mojego QUICKI 1150 przy użyciu Tapatalka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.