Skocz do zawartości
IGNORED

Amplituner Yamaha RXV-450

wiki4

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj. Od jakiś 3 tygodni jestem szczesliwym posiadaczem rxv-450, gra super, jesli chcesz go kupic w dobrej cenie to wybierz sie na wycieczke do niemiec. ja kupilem go w maximedia sklepie internetowym za 1500zł z przywozka. sklep pewny, polecam. Rxv-450 jest nastepca modelu 440 ktory zdobyl min. nagrode EISA. Do RXV-450 mam kolumny przednie diora polaris, eltax liberty 1+ jako satelity, centralnej i tylnej kolumny jeszcze nie posiadam. Jesli chodzi o dvd to mam problem co kupic, testowalem philipsa 720, ale prawdopodobnie zakupie samsunga 244 czyta format divx i pliki txt (niestety jak narazie bez polskich ogonkow). pozdrawiam

witam ja posiadam właśnie ten model od około miesiąca sprzęt jest bardzo starannie wykonany gra bardzo dobrze polecam . A co do zakupienia to ja zakupiłem na aukcji na allegro za 1200zł był nowy fabrycznie zapakowany no i z gwarancją . Naprawde polecam poniewarz sprzęt YAMAHY jest na wysokim poziomie no i co najwarzniejsze nie psuje się :-)

Witaj bearman79. Niestety musze cie zmartwic, jesli chodzi o yamahe eurogwarancja nie obejmuje POLSKI. Takie to juz sa uroki naszego pieknego kraju:)) wyłacznym dystrybutorem yamaha hi-fi na Polske jest Audioklan, www.audioklan.com.pl . Ceny na zachodzie sa o kilka setek nizsze niz w Polsce, na ale dobrobyt u nas w koncu niesamowity, kraj mlekiem i miodem plynacy:)) Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.