Skocz do zawartości
IGNORED

Yamaha RX396 za duzo basu...

sopalex

Rekomendowane odpowiedzi

Sopalex

Tutaj jest taka zasada ze w o mnie wpisuje sie cos. Im wiecej tym lepiej bo wtedy mozna interaktywnie cos napisac. A tak domyslam sie ze Twoje kolumny ti pioneer CS3070 i ze nie graja zbyt dobrze. Mysle ze za taka sytuacje moga byc odpowiedzialne wszystkie elementy Twojego toru plus miejsce odsluchowe 8-(

P

Nie napisales jeszcze z jakiego miasta jestes. Jestem przekonany ze testy porownawcze sa najlepsza metoda rozwoju i osiagniecia tego czego szukamy. Pytanie o kase i szybkosc z jaka chcesz cos osiagnac. Jesli jestes np blisko Wwy to mozesz wpasc do kilku salonow i poprosic o zaprezentowanie jakiegos tanszego sprzetu ( tej yamachy np z jakims tanszym Nadem przy ladnie grajacych monitorach ) Druga sprawa jest poznanie ludzi ktorzy Ci moga pomoc ....i maja jakies zestawy i mozna sie do nich wprosic. Wtedy nie bedziesz sie ograniczac do 1 marki ale poznasz rozne za i przeciw.

Osobiscie bym Ci polecal jakiegos najlepiej Creeka 4330 ( brzydki jak nie wiem co ale ladnie gra ;-) lub Nada, Rotela lub Arcama z cieplymi monitorami plus jakis na poczatek poprawny CDek. Tylko wczesniej trza posluchac ;-)

Yamaha ogolnie podbija dolna srednice, czego jak czego ale tego wlasnie nie zaluje w swym graniu, dzwiek yamahy trzeba poprostu lubic, ma mily i cieply, no ale to trzeba lubic, ja juz mialem jedna i gralo calkiem calkiem, teraz ma ja moj znajomy i jest zadowolony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.