Skocz do zawartości
IGNORED

PS3 CD Player Vs .......

ThePravator

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Serdecznie.

Jest to mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość.

Dla Was pytanie może wydawać się śmieszne..... wiem bo czytałem trochę forum i widzę o jakich detalach się dyskutuje.

Otóż posiadam wzamcniacz Denon PMA-980R i uniwersalnego pilota Denona RC-176 który z nim świetnie współpracuje.

CD odtwarzam a PS3 podłączonej do tego sprzętu na końcu Tannoy M1 węgierska produkcja bez tuningu.

Jak widzicie nie ma szału.

Jako że pilota do Denona mam uniwersalnego to mogę zakupić używany np. Denon DCD-980 i moje pytanie jest następujące... proszę się nie śmiać :))

Jak wygląda jakość odtwarzania CD z PS3 (najstarsza wersja "chlebak") w porównaniu z jakimkolwiek CDkiem np. Denon DCD-620,980, czy ktoś słuchał CD z PS3..?

Od razu zaznaczę że nie mam specjalnie dużo środków na ten cel i jak spojrzycie na wzmacniacz i kolumny to nie widzicie że nie kupie CD za 1500 zł ale chciałbym zrównoważyć ten zestaw.

Słucham rocka progresywnego , elektorniki, hammondowców (np.Deep Purple).

Pozdrawiam Wiesiek

https://www.audiostereo.pl/topic/108226-ps3-cd-player-vs/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.