Skocz do zawartości
IGNORED

Zestaw głównie muzyczny - co do BX5?

arekf

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

To pierwszy post, zatem proszę o wyrozumiałość. Trochę poczytałem podobnych wątków, ale mętlik w głowie wcale nie mniejszy, dlatego postanowiłem wprost zapytać o radę. Z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi.

Przymierzam się do budowy własnego zestawu, na teraz niemal jestem zdecydowany na kolumny Monitor Audio BX5 i szukam reszty.

Miejsce: pokój ok. 18 m2, mało mebli, zatem prawie pusty ;)

Przeznaczenie: 70% muzyka (głównie symfoniczna, metal, rock), 15% gry, 15% kino (do oglądania filmów zamierzam używać Play Station, chciałbym móc je podłączyć do zestawu).

Cena: ok. 6-7 tys. za komplet baza+kolumny, być może lekko zwiększę budżet.

Co polecacie? Jak to rozwiązać? Czy MA BX5 to dobry wybór (sam dwa razy słyszałem jak grają w zestawach czysto muzycznych i bardzo fajnie to brzmiało), jak Wy oceniacie te kolumny? Jak i z czego zbudować fajny zestaw (razem z konsolą)?

Proszę o rady. Jeżeli powinienem uzupełnić jakieś informacje, dajcie znać. Dziękuję.

Pozdrawiam,

Arek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.