Skocz do zawartości
IGNORED

co wybrać: onkyo hts501 czy pioneer.....

nona

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! właśnie próbuję złożyć w miarę porządne kino domowe w granicach 3000zł (plus/minus 300zł)! zastanawiam się nad kupnem zestawu onkyo hts 501, czyli: amplituner tx-sr501e, dv-sp501 i głośniki m-audio 6.1 za 3300zł ! Drugi zestaw to pioneer: amplituner vsx-d814, dvd 470 i głośniki eltax uniwerse za ok.3000zł! Myślałam też o zestawie yamaha:) w media jest zestaw: rxv350, dvd540 i eltax discovery za 2000zł! nie wiem czy to sie opłaca, czy lepiej dołożyć i kupić właśnie onkyo! słyszałam, że dvd540 to szrot! liczę na Was! z góry dzięki za rady!

To nie są 'porządne' zestawy. Spróbuj pochodzić po MediaMarktach albo innych molochach RTV AGD w poszukiwaniu promocji i odsłuchać to, co proponują, bo niezbyt rozsądnie jest kupować sprzęt za 3000 PLN nie próbując go... chyba, że nie masz takiej możliwości i w grę wchodzi wyłącznie zakup w sieci.

To ma być sprzęt dla ciebie, czy na prezent?

sprzęt jest dla mnie! to ma być moje pierwsze kino domowe! a co byś polecił do 3000zł!? szczerze to już zgłupiałam i nie wiem co kupić! wiem, że 3000zł to nie dużo, ale......... na razie na nic droższego mnie nie stać i raczej nie bedzie w najbliższym czasie! chcę złożyć coś fajnego, a przy tym w miarę niedrogiego ( jak to możliwe oczywiście:)) czekam na propozycje!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.