Skocz do zawartości
IGNORED

Telewizor kupuję

Nowy telewizorek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich.

Właśnie przymierzam się do zakupu nowego telewizora. Wielkość powyżej 21 ale do 29 cali, cena do około 2000 PLN. Czy może mi ktoś

coś polecić/odradzić? Może podać linka do jakiejś strony z RZETELNYMI opisami i/lub testami telewizorów?

Jakie funkcje powienien mieć TV a jakie są zbędnę?

Rozumiem, że pytania mogą wydać się śmieszne, ale ja się na tym kompletnie nie znam. Telewizora używam do oglądania Faktów i

czasami jakiegoś filmu - typowo amatorskie oglądanie.

Myślałem nad Thomsonem 28DN 4204 albo Sharp 28LS94. Patrzyłem też na Samsunga CW29A116.

Z tym, że dla mnie one wszystkie są takie same.

Przeczytałem już tematy o kupnie telewizora na tym forum, ale najnowszy mnie interesujący ma prawie rok. A rok to dużo i pewnie pojawiły się jakieś nowe modele.

Będę bardzo wdzięczny za pomoc.

https://www.audiostereo.pl/topic/10828-telewizor-kupuj%C4%99/

Proponuje Ci pomyśleć o Panasie tx-29ps11.

Teraz ceny wachają sie w granicach 2400 PLN za nowkę z 2 letnią gearancją.

To dobra 100hz-ówka za naprawdę rozsądne pieniązde. Jak na tę klasę cenową filtr grzebieniowy naprawdę dobrze sobie radzi. Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.