Skocz do zawartości
IGNORED

Nowy na forum

Macka5

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem nie badałem,ale nawet dobre,tylko za słodkie.

<iframe src='http://gunclub.ea.com/pl/profile/12192e93-377a-4251-95e2-3177f9f381d4/embed' height='410' width='468' scrolling='no' ></iframe>

Za to tu się fajny temat zaczął:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Piłem taki " Orzech laskowy".

Ohyda.

Jedna chemia.

Dałem się dwa razy na to namówić - pierwszy i ostatni.

Gorzej od tego smakowało... - sam nie wiem co. Woda kolońska i denaturat lepiej wchodziły, oczywiście na koniec imprezy, bo na dzień dobry to też raczej słabo, chyba, że macie inne doświadczenia.

Żeby nie wyjść na ostatniego menela - dzisiejsza zdobycz : Purcell na klawesynie i trochę renesansu (de la Rue i de Wert). Mam nadzieję, że nie oszukuję sam siebie.

pozdro

ha , Panowie niezła biba mnie tu ominęła- no niestety nie jestem forumofilem i zaglądam sporadycznie, niemniej cieszę się że dałem wam możliwość integracji środowiskowej.

pozdrawiam i korzystając z chwili posłucham BeastieBoys dawno nie grało !)

Purcell na klawesynie i trochę renesansu (de la Rue i de Wert).

Słucha kolega klawesynu? Bo ja też słucham, hehe.

Pozdro,

Yul

P.S. A co kolega sądzi o powiedzeniu Sir Thomasa Beecham'a: "Klawesyn wydaje odgłos taki jak dwa kościotrupy kopulujące na blaszanym dachu"?

:)

Kolega słucha proszę kolegi:) Tyle, że teraz rzadko, za młodu za to słuchał, że ho, ho. Ino jak okazja się trafi to skupuje do kolekcji. Pewnie wróci do tego w okresie powtórnego zdziecinnienia:) Teraz to słucha metalu i różnych dziwnych wynalazków.

Z kościotrupami - dobre, dobre. :) Coś w tym jest. Miał chłop wyobraźnię. Tak idąc tym tropem, to klawesyn jest jak najbardziej nowoczesny i trendy. Oddaje ducha naszych zabawnych czasów. Kojarzy się przecież z panami w pończoszkach i peruczkach. A kościotrupy to też raczej są bezpłciowe i zdżęderowane.

pzdr

Kolega słucha proszę kolegi:) Tyle, że teraz rzadko, za młodu za to słuchał, że ho, ho. Ino jak okazja się trafi to skupuje do kolekcji. Pewnie wróci do tego w okresie powtórnego zdziecinnienia:) Teraz to słucha metalu i różnych dziwnych wynalazków.

Prosze kolegi, to jak kolega był młody to słuchał klawesynu, a teraz, jak kolega już młody nie jest (czy jest?), to słucha metalu? Kurde, to dziwne jest!

Pozdro,

Yul

kolega już młody nie jest

1410

słucha metalu? Kurde, to dziwne jest!

Do wszystkiego trzeba dojrzeć, Panie, ten tego Dziejaszku.

Dzisiaj na tapecie: Moja Umierająca Narzeczona w Lesie Karpackim. Ktoś tu wie o co chodzi? Drinka postawię.

pozdr

Jacosław.

Bardzo ładnie!

I miejsce - Thorogood

II miejsce - Rudy-102 (odpowiedź poprawna, acz niepełna )

W związku z powyższym Rudy-102 otrzymuje jednego drinka, a Thorogoodowi należą się dwa drinki, a mogę tylko jednego. Prośba do Rudego: postaw w moim imieniu Thorogoodowi flaszkę, niech się chłopak cieszy.

Gratulacje. :)

Metal nie jedno ma oblicze. Metal to takie ogólnikowe (uproszczone) określenie.

<iframe src='http://gunclub.ea.com/pl/profile/12192e93-377a-4251-95e2-3177f9f381d4/embed' height='410' width='468' scrolling='no' ></iframe>

Składam protest.

Jestem przekonany, że się pomyliłeś i miałeś na myśli Slayera. Po wtóre ten pierwszy teledysk zapodany przez Thorogood' a to jakieś szanty, nie metal.

Nie pomyliłem się , niestety. Wiem, żeś pazerny na drinki:)

A co do propozycji Thorogooda, no cóż... nie za takie oblicze kochamy Umierającą Pannę Młodą. Ale za inne pieśni damy się żywcem złożyć w jej grobie.

Może dogrywka?

Dzisiaj płynęły niezwykłego piękna dźwięki z Mrocznej Puszczy w Transylwanii. A w języku były nie germańskim, nie słowiańskim, ale...

Wiem, że trudne, bo chyba tylko ja tego słucham:), ale może ktoś się znajdzie.

podro

Typy mam dwa

lub Lipan Connection "Transilvania"

Ale ja wolałbym :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

O! Bardzo ciekawe propozycje, ale niestety zimno. "Mroczna Puszcza"

Pierwsza podpowiedź.

Rzeczywiście z Transylwanii, czyli mało kto słyszał A muzyka wybitna - mieszanka black, folk, pagan, ambient.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.