Skocz do zawartości
IGNORED

no wiec mam juz praktycznie wszystko zostal tylko wzmak do 1000zl

relu82

Rekomendowane odpowiedzi

Witam szukam najlepiej koncowki mocy, ale podobno i we wzmacniaczu mozna wylaczyc przedwzmak

posiadam kolumny Celestion F30 pokoj to 30m2 moim przedwzmacniaczem chce zastosowac audio gd nfb 15.32, posiadam suba z glosnikow komputerowych 7.1 wiec nie powinienem miec problemow z niskimi hz.

no wiec mam takie namysli koncowki/wzmaki do 1000zl chyba ze macie inne propozycje muzyka o golem rozna ale przewaznie klubowa elektorniczna lubie b. duzo detali i porzestrzennosc "kino"

nad c326 bee

nad c370

rotel-ra-1062

rotel-rb-980bx

rotel-rb-970bx -jest o polowe tanszy od 980

rotel-rb-971 mk2

pozdrawiam

Witam szukam najlepiej koncowki mocy, ale podobno i we wzmacniaczu mozna wylaczyc przedwzmak

posiadam kolumny Celestion F30 pokoj to 30m2 moim przedwzmacniaczem chce zastosowac audio gd nfb 15.32, posiadam suba z glosnikow komputerowych 7.1 wiec nie powinienem miec problemow z niskimi hz.

no wiec mam takie namysli koncowki/wzmaki do 1000zl chyba ze macie inne propozycje muzyka o golem rozna ale przewaznie klubowa elektorniczna lubie b. duzo detali i porzestrzennosc "kino"

nad c326 bee

nad c370

rotel-ra-1062

rotel-rb-980bx

rotel-rb-970bx -jest o polowe tanszy od 980

rotel-rb-971 mk2

pozdrawiam

odpowie ktos hmm?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.