Skocz do zawartości
IGNORED

Słuchawki - wygodne - okulary

SoD

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba nadszedł czas wymienić swoje stare, wysłużone Syberiany Icematy... grają mi od 8 lat, ale najbardziej denerwujące jest to, że po kilku godzinach, czasem po 30 minutach zaczynają boleć mnie uszy i głowa. Dlatego że noszę okulary i mam grubą oprawkę. Do tego dochodzi też "spora" głowa.

Mam do noszenia na uczelnie, pociąg i tak dalej: AKG K420 bardzo fajne, małe, składane, ale i w nich mam ten problem. No ale dojść na uczelnie przez kilkanaście minut czy tam w pociągu (moge zdjąc okulary itd) więc ogólnie polecam jako "przenośne".

Teraz szukam czegoś do muzyki w domu + gaming. Mają być MEGA wygodne, wygląd mi to tam rybka, mają ******ście grać i mam ich nie czuć na głowie. wink.gif

Czego słucham:

- wszystkiego, troche klasyki, metal, rock, od czasu jakies techno, dance, Jacek Kaczmarski, KoRn, Metallica, trochę radia etc

Co jeszcze?

- mają być bez mikrofonu

- na dużą głowę

- długi kabel to duży plus wink.gif

Jakieś propozycję? Cena... no w miarę rozsądku im tansze tym lepsze oczywiście. Max ile mogę wydać no 500zł +-.

https://www.audiostereo.pl/topic/109524-s%C5%82uchawki-wygodne-okulary/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.