Skocz do zawartości
IGNORED

Heco Music Style 900

chory10

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

aluchal moze ktos tych kolumn?Mam zamiar kupic jbl xti 100,ale ten namawiaja nie na wlasnie te heco.

Nie bardzo wiem co kupic,jbl uzywane 1800 heco nowe 3000.

Slucham wszystkiego odpada metal i rock,glownie pop dance.

Moze ktos cos pomoze?

https://www.audiostereo.pl/topic/109877-heco-music-style-900/

chłopie nikt Ci tu nie pomoze

prowadz jeden temat a nie 4 na raz zakładsz po kolei na kazde kolumny

'pomoze' Ci wzglednie sprzedawca albo ktos kto sie na dane napalił i bedzie wychwalał

o tych kolumnach co je wybierasz to masz cały internet

myslisz ze jak kto napisze te lepsze / nie tamte lepsze to koniecznie bedzie to prawda? ;)

nawet jesli dla niego bedzie to rzeczywiscie prawda to prawda jest wzgledna i zalezy od wielu czynników

ps

NIE ZAKLADAJ KOLEJNEGO TEMATU

wroc to piewszego jaki załozylas i go prowadz w oparciu o pojawiajace sie propozycje

na moje to kup tansze i zdecydowanie doinwestuj wzmacniacz bo tam jest dosc słabo

jedne od drugich roznia sie minimalnie

nie wybierasz pomiedzy jakimis gornymi polkami a dolnymi

jestes ciagle w tym samym przedziale

moge wsciec sie i utytłac, paść na morde bylem wytrwał, byle małych świństw gonitwa nie wciagnęła mnie - dopuki wierzysz we mnie miła w tym jest moja wielka siła z zyciem mnie nie pogodziłaś ale z samym sobą tak, mam przy sobie gorzką pamieć, mam Twoj usmiech co nie kłamie wiem ze juz mnie nic nie złamie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.