Skocz do zawartości
IGNORED

Słuchawki

Adrian Merda

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kennijczyk

(Konto usunięte)

Fajne podejście. Gratuluję. Jak widać ja sobie cenię bardzo dźwięk, konkretnego modelu ale widać jestem w owczym pędzie. Pozdrawiam i życzę miłego szukania.

Nie do konca jestes bo masz moda, i sprawdziles, wiesz o czym mowisz. Dzis w pracy zaproponowalem kumplowi z iphonem zeby sprawdzil moje sluchawk. Zapytal sie po co skoro jego dobrze graja. Ciezko jest nawet wlasciciela takiego produktu zainteresowac tematem bo wierzy, ze to co ma jest bardzo dobre.

Mam też takiego bez "moda" a bez wzmaka nie ma to znaczenia. Tak w ogóle fajnie jak się czyta ataki na Apple napisane przez kogoś z Samsungiem w kieszeni. :lol:

I wiesz czym się różnisz od Twojego kolegi z iPhonem? Ano niczym. On ma całkiem dobry odtwarzacz z gównianymi słuchawkami, Ty całkiem dobre słuchawki z gównianym odtwarzaczem. Akurat iPhone to w zasadzie iPod z dodanym telefonem. Póki co spadam bo nie bardzo jest dyskutować, skoro Ty nawet nie wiesz jak naprawdę grają Westone. ;)

Gość kennijczyk

(Konto usunięte)

LOL netboy nie wiem skad u ciebie taka agresja nagle ;) Czyzby spowodowane zlym zdaniem na temat appla i duzej czesci wlascicieli ich produktow (igonrancja)?

Samsunga mam juz 4 lata i dziala jako telefon. z tego spojrzenia nie widze potrzeby zmiany. jak go kupowalem to sprawdzilem rynek, iphona, htc i co tam jeszczcze bylo. s2 byl najlepszy w moim odczuciu.

westone wiem jak graja bo sprawdzalem w domu na atc sia2. ale sorka, nie bede go nosil pod reka z generatorem, wiec chce sie dowiedziec co mozna osiagnac w trybie przenosnym.

Tym tematem sie jeszcze nie interesowalem i mam nadzieje tutaj sie wiecej dowiedziec. Sprawdzalem dzis westone na ak120 i ak240. I juz wiem wiecej. ak240 pociagnal nawet LCD-3 ale minimalnie dynamika siadla.

A taki dobry iPhone/iPod nie pociagnie normalnego FLAC, bo apple chce wciagnac klientow w swoje standardy plikow. Micro usb tez nie ma tylko jakies cuda. Nie pasuje mi takie podejscie do klienata i tyle.

Póki co mega ignorantem okazujesz się Ty drogi kolego. Nie pisałem że Samsung jest złym telefonem, tylko gównianym odtwarzaczem. Ja mam HTC. Oczywiście FLAC jest w sprzęcie przenośnym mega niezbędny. :lol:

To był mój ostatni wpis w tym temacie. Nie lubię dyskusji na poziomie "lubię/nie lubię, bo to sprzęt dla idiotów" Ja wolę posłuchać.

Gość kennijczyk

(Konto usunięte)

Porownywalem S2 odtwarzacz z iphonem i jak s2 jest gowniany , to iphone troche tylko wystawia glowe nad ta gowniana doline. Jakby byl taki dobry to bys moda do niego nie ladowal omijac jak przypuszczam kompletnie DACa iPhona/iPoda. Flac w sprzecie przenosnym gra lepiej niz mp3. Jak sie nie zgadzasz to mozesz po raz 3ci napisac ostatniego posta ;)

• 2 tygodnie później...
Gość kennijczyk

(Konto usunięte)

Konczac watek przyznam ,ze zylem w niewiedzy uzywajac cos takiego jak smartfon to slychania muzyki. Poprostu nie bylem w temacie ,a swiat w okol mnie rowniez spi. Takze powrot na forum po latach jak najbardziej owocny. Wczesniej sasiedzi w pracy nie widzieli roznicy w sluchawkach ,a to teraz widza roznice sluchajac na swoich sluchawkac przez DAP Fiio X5. Cieszy mnie to bo chlopaki moze wciagna sie i beda mieli wieksza przyjemnosc z sluchania muzyki.

• 3 tygodnie później...
Gość kennijczyk

(Konto usunięte)

Ok, um30 pro wrocily do sklepu. Gora poprostu jest kiepska. Beth Hart, Soul Shine nie da sie poprostu sluchac. Sybilanty biora gore nad muzyka. Slychac tylko ssss. Zamienilem je na Shure SE846. Wybor jak najbardziej trafny. Chyba pierwsze sluchawki ktore pozwalaja sluchac muzyki bez czepiania sie niuansow. Musialem jedynie zastosowac cieply filter bo inaczej gora dosc wyraznie kluja w moje uszy. Sprawdzilem tez Shure na samsungu i nie ma tych problemow co mialem na westone. No i bardzo wyraznie slychac na nich roznice jaka daje Fiio X5 do smartfonu. Przy gorszych sluchawkach roznica sporo mniejsza.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.