Skocz do zawartości
IGNORED

GIGAWATT PF-1 CZY TOMANEK TAP-4

Gość numik

Rekomendowane odpowiedzi

Gość numik

(Konto usunięte)

Witajcie,

to moja ostatnia wątpliwość co do systemu, którą ciężko "odsłuchać".

Mogę mieć za te same pieniądze Tomanka z US wejściem na moją Shunyatę Diamondback pod cd oraz dodatkowym zabezpieczeniem (bezpiecznik / iskrowniki) i dać Furutecha z allegro do listwy

ALBO

spylić Shunyatę pozbywając się problemu US wtykiem, zostawić Furutecha w cd/oppo i za podobną dopłatę po Shunyacie kupić listwę Gigawatta PF-1 od razu z kablem LC-1. W obu przypadkach dopłacam po ok 500-600 zł więc co lepsze?

Z góry dzięki

https://www.audiostereo.pl/topic/110233-gigawatt-pf-1-czy-tomanek-tap-4/
Gość numik

(Konto usunięte)

LC-1 do wymiany, bo jest to kiepski kabel. do PF musisz wsadzić jakiś szybki i przejrzysty kabel. Wtedy będzie dużo lepiej.

ok - nie ma problemu - lc-1 pójdzie na allegro, ale aż tak nie siedzę w kablach, możesz podać jakieś przykłady szybkich i przejrzystych? Nie wiem o jaką półkę cenową chodzi;p;p, czy taki Furutech 314 jest już ok?

Nie znam tego kabla. do swojego ultralinka mam założone wtyki furutecha. W ścianach też mam furutechy, zrezygnowałem całkowicie z listwy teraz. Bardzo sobie chwalę niektóre produkty tej firmy ale musisz pytać o szczegóły kogoś innego.

Gość numik

(Konto usunięte)

Nie znam tego kabla. do swojego ultralinka mam założone wtyki furutecha. W ścianach też mam furutechy, zrezygnowałem całkowicie z listwy teraz. Bardzo sobie chwalę niektóre produkty tej firmy ale musisz pytać o szczegóły kogoś innego.

ok, dzięki - też myślę o gniazdku furutecha

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.