Skocz do zawartości
IGNORED

Mam filipka DVP 720 SA jaki kupić ampli

krzyno

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem, kupiłem ostatnio ONKYO 501 ( ampli + dvd ) w komplecie z TANNOY 5 + 1 W Media, ale po dokładnym ustawieniu zestawu i zapuszczeniu filmu a potem muzy nie podobało mi się jak to gra i oddałem do MM, a kupiłem filipka DVP 720 SA, który szybciej pracuje i ładniej gra. Mam teraz stary ampli filipa FR 951 ( jak go kupowałem 9 lat temu to był to jeden z pierwszych ampli z prologikiem ) w stereo mi wystarcza ale do kina już jest za stary, grają z nim POLARISY 300, których nie chciał bym zmieniać.

W związku z tym proszę o pomoc jaki kupić ampli i central z tyłami, nie zamięrzam wydawać durzej kasy.

Więcej bedzi grać u mnie muza, fily oglądam żadziej.

POZDRAWIM

Ja mam filipka FR 996 kupionego z wyprzedaży - ładnie gra dobrze współpracuje z DVD 763SA jeden pilot do wszystkiego ( takze TV i magnetowidu)

, a przy tym wydatek około 1000 zł... (pamietaj ze jednak nie ma prologic 2...)

nie jest to półka wysoka ale ..... lepiej zainwestować w filmy i płyty niz sprzęt

pozdrawiam

Tonsil Exellence - ampli 6ohm i głosniki 6ohm, grube kable głośnikowe chociach chyba nie 2,5mm2 raczej 2mm2, duzy pokój 35m2, oprócz dla mnie dobrego dzwieku mam wygodę obsługi.... trzeba czynić życie prostrzym no nie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.