Skocz do zawartości
IGNORED

I tak az do znudzenia

Qualquier

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zgadnijcie o czym zaraz napisze.... hehe no własnie....

Mam budżecik i chce kupic.

koło 3000 z kabelkami duperelkami - ampli+dvd+5.1

Nie nazwałem kolejnego tematu Yamaha vs. Koda bo poco? i tak sie w cos ala to przerodzi, ale....

Ponieważ czytałem troche na tym forum, opini pochlebnych co do głosników Koda (złote uszy coprawda miały do nich jakies ale, ale ja mam zwykłe, mi pasują), ale co do elektroniki tego producenta to niewiele mam danych.

W większości ludzie piszą zeby sobie darować, ale dlaczego, na jakiej podstawie wcześniejsi właściciele Y, denona, Pioneera, Sony, H/K itp. pisza ze to shit... Żądam faktów!!! niech sie wypowiedzą ci szczęśliwcy którzy to kupili... a może niechcą???

Ok koniec z patosem. Mam na oku KODA AV-505+DVD638B+AV707/SW850

Drugi komplecik to YAMAHA RDV(X) ( bo juz niewiem)-350+DVD S550+jakies maleństwa yamahy na początek (generalnie głośniki do wymiany)

Najbardziej mnie boli ograniczenie cenowe bo bym ONKYO strzelił w najnowszj promocji ale....

Czekam na info dotyczące KODY (Wiem od dystrybutora, ze niedługo pojawi sie nowy DVD KODY z możliwością czytania Divx, ale po co mi to??? no chyba tylko zeby sie juz kabelkami od kompa odatkowo nie owijac...

Ok pozdro.

P.S. wyciagnijcie tresc z haosu i dajcie jakąś odpowiedź

https://www.audiostereo.pl/topic/11163-i-tak-az-do-znudzenia/

Ja polecam Yamaha Rx-v430 (teraz juz sa nastepcy) + KODA KA325 (tez jest zestaw nowy chyba KF... Świetnie to gra, kupując na allegro amplituner (kolumny tez ci przywioza taniej niz w sklepie) powinieneś się zmieścić w 3000 spokojnie. A sprzet wymiata az milo. Wszystko jest rewelacyjnie zgranei jestem w 100% zadowolony! Filmy ogląda się rewelacyjnie i muzyka też zachwyca!

No hello!

Dzieki za opinie :)

Narazie zastanawiam sie coraz mocniej nad zestawem Ymaha z kolumnami NSP 240

Sprawdzałem H/K no i sugerowana cena nowegozestawu prawie 5000 troche mnie przeraża... narazie jestem za Yamaha... Potem bede myslał o kolumnach

Rozmawiałem ze znajomym na temat Kody (pracuje w sklepie rtv) i twierdzi ze w DVD683B jest zchrzaniony zegar, inni pisza ze laser, są okrojone własciwości PLII i DTS w porównaniu do Yamahy, ale jeszcze nie widziałem w akcji tego zestawu.... hymmm

Czy naprawde nikt nie ma AV505 zeby mi powiedziec co o tym sądzi???

Ave

AV505 jak na tą cenę jest moim zdaniem bardzo ok. Słuchałem stereo + kina z głośniczkami koda f51 i subem SW100B i moim zdaniem za tą kaskę gra to ekstra. Za to zdecydowanie odradzam dvd kody - egzemplarz który mieli znajomi w kółko się wieszał (na najmniejszej rysce) i został wymieniony na panasa. Najlepiej jednak przejść się do sklepu i samemu posłuchać przed podjęciem decyzji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.