Skocz do zawartości
IGNORED

Yaqin ms-6v6 + ?

Mikerbest

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Z powodu zmiany lokum zdecydowałem się sprzedać swój sprzęt tzn. Yaqin ms-6v6 wraz z Magnat Quantum 505.

Jednak na tym forum odradzili mi sprzedaż tej lampy ponieważ nie kupię żadnego tranzystora w tej samej cenie , który by mu dorównał. Jeśli zostawiłbym sobie Yaqina to i tak muszę sprzedać głośniki ze względu na przeprowadzkę i degradację powierzchni odsłuchowej. Moje pytanie brzmi,

Jakie kolumny podstawkowe w cenie do 2500 Pln byście polecili.

Ps. Mieszkam w małym mieście i nie możliwości na odsłuchy.

Ps2. Słucham muzyki od klasycznej po elektroniczną, ale najbardziej zależy mi na dynamice i dobrej stereofonii.

Oczywiście interesują mnie tylko używki najlepiej razem ze standami.

Dziękuję z góry za pomoc.

Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/111977-yaqin-ms-6v6/

Witam. Widzę drogi Panie, że nie jesteś do końca poważny. Sam już chyba nie wiesz czego chcesz. Najpierw wystawiasz wzmacniacz do sprzedaży na forum

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) , później na aledrogo

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) a teraz męczysz ludzi o głośniki. Zanim podejmie się decyzję o faktycznej sprzedaży sprzętu trzeba temat przemyśleć a nie na "pałę" wystawiać przedmiot do sprzedaży i nie odzywać się w tej sprawie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/111977-yaqin-ms-6v6/#findComment-3172301

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.