Skocz do zawartości
IGNORED

problem z kodami yamaha rxv450

agda

Rekomendowane odpowiedzi

no wiadomo , że nie chodzi o lodówke, ale tak poważnie-mam tv philipsa - kody do niego , ale nie wiem jak te kody mam wklepać w pilota(jedynie dekoderowi sat -też philipsa-mruga kontrolka , ale tylko gdy używam pilota dvd , a z pilotem na amli nic nie idzie zrobić ( czy ma się pojawić coś na amplitunerze , czy cholera wie gdzie , wg instrukcji jest : wciśnij przycisk code jednocześnie wybierając odpowiedni sprzęt ,wraz z wciśnietym przyciskiem code wpisz odpowiedni kod - i tak robię i nic - może trzeba do dłużej wsiskać czy co , czy jak , może ktoś to już robił i mu wyszło

przyciskam CODE SET, wybieram DVD, wprowadzam KOD przy wciśniętym CODE SET i ... działa bez problemu.

Może TV Philipsa używa jakiegoś nietypowego kodu (???). Jakie inne urządzenia trzeba wprogramować (DVD, VCR) - jakiej marki? Bo uszkodzenie pilota wydaje mi się mało prawdopodobne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.