Skocz do zawartości
IGNORED

Kino domowe philips

MARCIN0606

Rekomendowane odpowiedzi

Kolego, z tego co widać po specyfikacji to subwofer jest 3 ohmowy i przypuszczam, że ciężko będzie Ci znaleźć inny o takiej impedancji, nie wiem czy wogóle znajdziesz bo teraz są w sprzedaży aktywne , pasywne to zazwyczaj do aut , nie wiem też w jak znaczący sposób wpłynie podłączenie suba o innej impedancji na wzmacniacz w tym "kombajnie" i jaką w ogóle ma moc ten wzmacniacz bo nie wiadomo jakiej mocy możesz podpiąć suba, jeśli już to podpinaj suba o głośniku ok 20 cm i nie za dużej mocy , żeby wzmak w ogóle go ruszył i żeby miało to jakieś kopnięcie,

końcówki musisz poszukać w necie, ja nie wiem jak ona wygląda więc nawet nie wiedziałbym czego szukać

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

poczytaj tam, nie wiem czy masz takie same jak pokazali tam na zdjęciach,

z tego co piszą to wtyczki takie są otwierane i można włożyć tam kable samemu, do suba kup na tyle najgrubsze na ile pozwoli Ci włożenie ich w ta wtyczkę jeśli faktycznie jest otwierana.

Jeśli na obudowie suba napisali moc to niestety nie możesz poszaleć z nią i dawać za mocnego a jeśli nie to spróbuj zobaczyć na moc głośnika włożonego do obudowy(musisz rozkrecić).

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.