Skocz do zawartości
IGNORED

dvd slim czy normalny

macbull

Rekomendowane odpowiedzi

chyba mylisz modele kolego. Model DV-470 występuje wyłącznie w jednej wersji (nie licząc 2 kolorów), natomiast identyczne pod względem technicznym, a różne ze względu na obudowę są niższe modele DV-2750-S (slim z poczylonym pod kątem panelem przednim) i DV-370-K (także slim, ale z normalnym frontem)

a propos: test 470 z porónaniu z Yamahą S550 tutaj

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

na zdjęciach w kolejności opisywania

[obrazekLUKASZ-178398_1.jpg] [obrazekLUKASZ-178398_2.jpg] [obrazekLUKASZ-178398_3.jpg]

post-1118-100003168 1170259397_thumb.jpg

post-1118-100003169 1170259396_thumb.jpg

post-1118-100003170 1170259395_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

dzięki bardzo za odpowiedź. Zmyliło mnie oznaczenie na stronie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) tam jest DV-470-s i DV-470-K, więc myślałem, że o to właśnie chodzi. Dzięki również za test, czekam aż żona germanistka będzie miała chwilę czasu i mi przetłumaczy :-) Właśnie między tymi odtwarzaczami się wahałem ale sprzedawca odradził mi stanowczo yamahę (opinie tu też nie są za dobre) na korzyść pioneera. ampli chcę mieć rvx-450. chcę słuchać w 70% muzy i reszta KD. Opinie co do Kody 702 są rzeczywiście bardzo pozytywne (jakiś fanklub?) poszperam jeszcze po kieszeniach może jest jakaś zapomniana kasa... dzięki jeszcze raz.

Ukryta Zawartość

rozróżnienie w końcówkach oznaczeń Pioneera jest bardzo proste - oznacza wariant kolorystyczny: S-srebrny, K-czarny, nie powiedziałbym, że Yamaha jest znacząco gorsza - mam i jestem zadowolony, miałem Pioneera i też byłem. Co do odtwarzaczy DVD (zwłaszcza budżetowych to Pioneer zawsze był trochę wyżej nad konkurencją - dobre przetworniki, kompatybilność z większością formatów, żywotność to cechy, które go wyróżniają na plus. Na pewno ma małe kłopoty przy odczytywaniu dysków DVD z nagranymi plikami w formacie mp3 - po prostu mimo fajnego interfejsu przeglądarka nie pokazuje całej zawartości, no i ciut za głośna szuflada (w porównaniu do Yamahy). Jeżeli zamierzasz kkupic dobre kolumny, a nie zależy Ci od razu na komplecie głośników to pomyśl nad zakupem kolumn frontowych Gale 3030 lub 3040. Super grają z Yamahą 450, pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.