Skocz do zawartości
IGNORED

Jakie kino domowe w kwocie do 3000zl

VIOLATOR

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jestem bardzo zadowolony.

Wczesniej mialem tylko miniwieze Sony 991 AV -najwyższy model ale przepaść jest widoczna. Marantz i Indiany graja tak jak chciałem do tej muzyki która słucham. Dźwięk czysty,wyraźny,instrumenty klawiszowe,gitary również wszystko na swoim miejscu .. Bas nie jest dudniacy ale krotki mocny taki jaki mi sie podoba (nie lubie lubudubu ).Odsluchiwalem juz Camouflage , Clan of Xymox,Tears of fears,Depeche mode,Alphavil, M.Jacson . Dzis słuchałem Led Zeppelin .Wydaje mi sie ze te kolumny potrafia zagrac kazda muzyke :). Niektóre utwory jakby czlowiek na nowo odkryl. W pokoju 14m2 przy podlaczeniu narazie dwoch kolumn dzwiek jest nawet sluchajac chwile glosno wyrazny czego nie bylo w Sony,tam bylo tylko glosno a dzwiek jakby sie zlewal razem,tutaj kazdy instrument czy to gitara czy klawisze ladnie slychac :).Teraz pozycze od znajomego CD Diory zobacze jak bedzie z tego dzwiek slychac,porownujac do odtwarzacza blue-ray.

• 2 tygodnie później...

Witam jestem nowym użytkownikiem i mam do was prośbę nie chcę zakładać nowego tematu więc się podpinam też chciałbym kupić sobie kino domowe wymiar pokoju 15 m2 do słuchania muzyki jak i również oglądania filmów jestem amatorem wiec jakis podstawowy zestaw mi wystarczy potrzebuje amplituner głośniki i subwoofer do tego posiadam ps3 wiec odtwarzacza mi nie potrzebny co sądzicie o tym zestawie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Witam jestem nowym użytkownikiem i mam do was prośbę nie chcę zakładać nowego tematu więc się podpinam też chciałbym kupić sobie kino domowe wymiar pokoju 15 m2 do słuchania muzyki jak i również oglądania filmów jestem amatorem wiec jakis podstawowy zestaw mi wystarczy potrzebuje amplituner głośniki i subwoofer do tego posiadam ps3 wiec odtwarzacza mi nie potrzebny co sądzicie o tym zestawie

Ukryta Zawartość

lub

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.