Skocz do zawartości
IGNORED

Lampa (hybryda) plus monitory do sypialni.

Tomasz_56122

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry wieczór.

Witam wszystkich serdecznie.

Mam do Państwa pytanie dotyczące zestawu do sypialni, do słuchania raczej chilloutu, jazzu, czasem czegoś mocniejszego, ale jednak w późnych godzinach.

Sypialnia ma około 21m2, łóżko u szczytu. Możliwość zamontowania kolumn mam jedynie w połowie długości pokoju, około 1,5 metra od końca łóżka( jak na kolumny podłogowe będzie chyba za blisko). Pomyślałem o zainstalowaniu dwóch monitorów na uchwytach ściennych w połączeniu ze wzmacniaczem lampowym bądź hybrydą). Nie jest to moje główne miejsce odsłuchowe. Zależy mi na raczej ciepłym, pełym brzmieniu. Budżet to około 4000-4500 za wzmacniacz i kolumny.

Pomyślałem o Taga Harmony HTA 700b i czymś jak MA bx2. Macie inne pomysły w tym zakresie cenowym? Lampa (hybryda) nie jest warunkiem niezmienialnym. Monitory zawieszone na uchwytach mogą mieć za sobą drugą połowę sypialni.(nie będzie za nimi ściany)

Pozdrawiam.

X.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.