Skocz do zawartości
IGNORED

Yamaha YST - SW 160 opinie

kusch

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie. Chciałbym się dowiedzieć coś na temat subwoofera jak w temacie. Miałby on grać głównie podczas oglądania filmów ale i również podczas słuchania muzyki w pokoju 16m2. W sieci jest bardzo mało informacji na jego temat dlatego też piszę nowy temat. Jest do kupienia za 500zł, czy jest wart tych pieniędzy?

Pozdrawiam i czekam na jakieś sugestie

https://www.audiostereo.pl/topic/115777-yamaha-yst-sw-160-opinie/
Gość Gosc

(Konto usunięte)

Miałem kiedyś Yamahę YST 105.

I całkiem miło ją wspominam. A grała w pokoju 25mkw. Jeśli ta dużo większa konstrukcja YST160 jest w dobrym stanie, to jest warta więcej niż te 500zł. Bierz śmiało. W tej cenie ekstra sprawa. No i podziel się wrażeniami z odsłuchu.

• 2 tygodnie później...

Witam. Jestem bardzo zadowolony z zakupionego subwoofera. Użytkowałem go pół na pół w filmie i muzyce i bardzo fajnie uzupełnia niskie tony ( a i potrafi zrobić małe trzęsienie ziemi). Współpracuje w tej chwili z monitorami Heco Victa 300 które napędzane są Yamahą ax 496. Słucham głównie muzyki elektronicznej i jest sporo utworów w których teraz słychać to czego wcześniej słychać nie było. Jak na tej klasy sprzęt w tych pieniądzach myślę że zdaję egzamin. Subwoofer podłączony jest poprzez sygnał wysokiego poziomu z sekcji B wzmacniacza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.