Skocz do zawartości
IGNORED

XINDAK 8800MNE, PA-1

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

Witam

Czy może ktoś coś dobrego napisać o tych końcówkach i samej marce. Czy warto w to wchodzić.

Jako alternatywę do zmiany wzmacniacza (na PM11S3) rozważam dokupienie dwóch monobloków i właśnie na te zwróciłem uwagę, głównie ze względu na cenę.

Końcówki chcę podpiąć pod PM Ki Pearl Lite. Docelowo mają napędzić TL260 JBL (na które zresztą od dłuższego czasu poluję).

Generalnie bardzo odpowiada mi brzmienie Marantz'a i chciałbym kupić końcówki, które tego brzmienia nie zmienią, a jednocześnie będą miały pod kontrolą 30cm głośnik basowy w TL-kach, bo moja Marantz'cyna, sobie niestety nie radzi.

Zastanawiam się także nad innymi końcówkami Xindaka PA-1 (niewielka dopłata) , Vincentem SP-T800 oraz Audiolabem 8200MB.

Z góry dziękuje za odpowiedzi oraz cenne uwagi i sugestie.

Myślę, że ze względu na fakt, iż nie chcę za połowę ceny oddać swojego dość świeżego zestawu Marantza, bardziej realna opcja to dokupienie właśnie końcówek.

Pozdr.

https://www.audiostereo.pl/topic/116296-xindak-8800mne-pa-1/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.