Skocz do zawartości
IGNORED

Słuchawki do NOSTROMO 4H (do 1000 zł)

hospes

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Czytam, czytam i mam coraz większy mętlik.

Szukam słuchawek nausznych do 1000 zł (chociaż wolałbym takie z przedziału 500-700).

Będę słuchał plików flac z laptopa przez dac NOSTROMO 4H.

Najbardziej zależy mi na przestrzeni, albo jak to chyba niektórzy mawiają - szerokiej scenie i szczegółowości.

Muzyka różna. Trochę elektroniki, jakaś alternatywa, trochę klasycznej i inne. Sercem najbliżej przy Bjork, Bobby McFerrin, Tori Amos, Nosowska z mocniejszych Tool.

Dwa typy na teraz to AKG K550 i Sennheiser HD598 (które polecił mi producent Dac'a).

Wiem, że powinienem odsłuchać ale liczę, że chociaż trochę mnie nakierujecie i rozjaśnicie ten mroczny jak na razie dla mnie temat. Swoją drogą macie namiary na sklepy w stolicy lub w internecie gdzie mógłbym zakupić do odsłuchu 2-3 pary słuchawek i zostawić te, które mi najbardziej odpowiadają, a resztę zwrócić?

pozdrawiam

Odpowiedzi się nie doczekałem ale mam obecnie obie pary słuchawek. Po minutach porównania już wiem, że w tej konfiguracji AKG bije Sennheisery na głowę.

To tak w razie gdyby ktoś kiedyś miał taki sam - mało prawdopodobny dylemat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.