Skocz do zawartości
IGNORED

Które wydanie Dżem -Cegła kupić?

twardan

Rekomendowane odpowiedzi

Bliżej im do wszystkich z których da się zerżnąć, podobnie jak pozostałym naszym wielkim :)

Pamiętam jak na koncercie dżemu przed Claptonem (o tak na dużą literę trzeba zasłużyć) w 2008 w pauzach cegły się darłem Who'll Stop The Rain! Ale byli w... :)

Bliżej im do wszystkich z których da się zerżnąć, podobnie jak pozostałym naszym wielkim :)

Pamiętam jak na koncercie dżemu przed Claptonem (o tak na dużą literę trzeba zasłużyć) w 2008 w pauzach cegły się darłem Who'll Stop The Rain! Ale byli w... :)

No to jesteś bohaterem.

Pochwalić

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

Mam to gdzieś - po prostu prawda zawsze wyjdzie na jaw - można być Krzywonos co to zorganizowała strajk. wg wyborczej i innych lewaków a można znać prawdę. I taki wielki tfurca i inny skaczący przez płot jak się nie da i jeszcze są świadkowie że ta motorówka ....

Można po prostu myśleć samodzielnie - czego wszystkim lemingom w nowym roku życzę ;)

Gość miniabyr

(Konto usunięte)

Ktoś może porównywał wznowienie na winylu z pierwszym wydaniem?

To pierwsze wydanie jest tragiczne od strony realizacji nagrań,więc nie należy się spodziewać ,że ta najnowsza reedycja będzie świetnie brzmieć. Mam t ą nową reedycje. Oprócz grubego czarnego placka ma wszystkie najgorsze cechy pierwowzory.-(.

A ja życzę kultury w Nowym Roku.

W formie protestu powinieneś nie iść na koncert i tyle, a nie zachowywać się jak palant

To pierwsze wydanie jest tragiczne od strony realizacji nagrań,więc nie należy się spodziewać ,że ta najnowsza reedycja będzie świetnie brzmieć. Mam t ą nową reedycje. Oprócz grubego czarnego placka ma wszystkie najgorsze cechy pierwowzory.-(.

Mam jednak nadzieję,że nie jest gorsza od pierwszego wydania np.nie trzeszczy bardziej:)

Gość miniabyr

(Konto usunięte)

Mam jednak nadzieję,że nie jest gorsza od pierwszego wydania np.nie trzeszczy bardziej:)

Nowe wydania Polskich Nagrań pod względem edytorskim jak i technicznym są nienaganne! Plastik użyty na samą płytę zacny ....jaka szkoda ,że w latach minionych te pozycje nie były wydane w takiej jakości jak obecnie.Gdyby zrobić reedycje na dobrym plastiku polskiej muzyki z lat minionych ,to może obeszło by się bez tego cholernego,cyfrowego masteringu.

Jeżeli ci chodzi o jakość to polecam Dżem Akustycznie i Akustycznie – suplement.

Świetnie się słucha.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wspaniały koncert bez prądu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.