Skocz do zawartości
IGNORED

nadc356 + yamaha CD-N301 + Dali Ikon 5

beatle

Rekomendowane odpowiedzi

Nie rozumiem po kiego kolega się tak napina i rzuca bluzgami...

Nie napinam w stosunku do ciebie-nie nerwuj się. ;)

No właśnie ceny powinny być jawne bo jeśli salony się oficjalnie reklamują na forum to niech każdy wie za ile faktycznie można coś kupić

Nigdy tak nie było ,i nie będzie.(a jawne to są na stronie w necie :) )

Każdy salon ma indywidualne zasady,i swoją politykę.

Jeden nie opuści po wyżej 20% ,a drugi to zrobi na 22%

Czemu kolega napisał-że dostał lepszą ofertę,jak z Pabianic........,bo można-....za długi temat na rozmowę. Równie dobrze ktoś napisze że w RMS dostał taką ofertę a Pabianice mu zrobią lepszą.

FINITO

Dobry salon, to dobre ceny dla forumowiczów, przecież to oczywiste :-).

Następna bzdura- ;) jest kilka salonów co nawet tu się nie udzielają(przynajmniej od 2 lat nie widziałem) a co do cen-NIE MA CO NARZEKAĆ,po indywidualnych (negocjacjach) -i jest taniej,jak te ,co niby dla forumowiczów.

Pomyśl-za jaki ch..j ja mam ci dać rabat,bo ty jesteś na "AS" zarejestrowany?

To taki pic na wodę-to "klony" by miały z 80% rabatu. :)

Pomyśl-za jaki ch..j ja mam ci dać rabat,bo ty jesteś na "AS" zarejestrowany?

To w takim razie nie powinien mieć kolega czasami "branża" w profilu? Bo ja myślałem, że jesteś po prostu forumowym audiofilem bez zaangażowania marketingowego:) Dobra, szkoda czasu, dzięki za wskazówki techniczne, a co do zakupu to już sobie poradzę:)

pozdrawiam

Hm...to już całkiem nie wiem o co tu kaman i kto tu jest kto :-), chyba jestem idealista a tu znowu ZONG :-) no albo za krótko i nie ogaraniam tutejszej polityki :-).

Krótki temat-gość na forum pisze (kto coś tam odgadnie,czy coś tam,już nie pamiętam) dostaje ode mnie rabat na kable w wysokości 20%.

Kuszące-czyż nie.:)

Dzwonię do znajomych,i pytam,za ile zrobicie mi takie kabelki,czekam(w słuchawce słychać kliki ,czyli przeliczanka) ,-jest odpowiedz.

Przeliczam cenę-jest to 27%.

Więcej przykładów mam ci napisać.

Mało tego-kolumny za prawie 15 koła,KEF R-900,napisz mi na PW za ile je dostaniesz,a ja tu na legalu wstawię paragon z ceną,że wszyscy wymiękną. ;)

No to nie bądź łotr, i podrzuć te namiary mi na PW :-), na h... mam przepłacać a wiesz, że kupuje też trochę :-), ja też chętnie zaoszczędzę parę koła na audio lub kupię jeden klocek więcej :-).

Zaryzykuje :-), zawsze mogę zadzwonić do swoich i do Twoim i porównać, lepszy zawsze wygrywa :-) a kasa w kieszeni, to przecież prawo rynku i chyba nie uważasz mnie za idiotę, że dzwonię np. do tutejszego salony, przypalam się i kupuję ? :-), wiadomo, że dzwonię do swoich i kilku innych i najlepsza cena wygrywa :-). Chociaż dzisiaj utargowałem nóweczki Mentor 8 za 12k cherry no i mam trudną nockę bo to chyba jedyne głośniczki które mogę kupić w ciemno :-) i tu już nie ma bata, że ktoś Ci zaoferuje taniej więc jakoś sobie radzę :-).

Jasne Gracek ale jeśli możemy komuś pomóc i ominąć oficjalne salony z chorymi cenami, to dlaczego nie :-), kolega będzie zadowolony a i na Ciebie salon patrzy inaczej bo podrzuciłeś klienta :-), wilk syty i drugi wilk zadowolony :-). Głównie chodzi o to, ażebyśmy za naszą pasje płacili jak najmniej a nie waliły nas w rogi salony z niby okazjami :-).

To w takim razie nie powinien mieć kolega czasami "branża" w profilu?

Nie jestem z branży.

A pisząc "czemu mam dać rabat-bo ty jesteś zarejestrowany na AS" to napisałem tak,jak to by sprzedawca mógł by tak powiedzieć.

Bo ja myślałem, że jesteś po prostu forumowym audiofilem

NIE !!! Tylko miłośnikiem dobrego brzmienia-i dobrej"dla mnie" muzyki.

Słowa audiofil nie cierpię. :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.