Skocz do zawartości
IGNORED

Temat jakich wiele - pierwsze stereo

Janusz_57976

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie wróciłem z odsłuchu.

Odsłuchiwałem 3 zestawy kolumn: Dali zensor 7, Heco Music Style 500 i z czystej ciekawości Pylon Pearl 25.

Najsłabiej w mojej ocenie, a dokładnie w relacji cena/jakość wypadły Dali. Jak dla mnie za delikatne w obyciu. Zagrały najlepiej spośród wszystkich moich ich odsłuchów. Poczułem jak ważna jest moc wzmacniacza.

Na drugim miejscu były Pylony. Nie tak jasne jak Dali. Jak na tą cenę 1500 zł za parę to uważam, że grały nieźle. Dla kogoś kto szuka nowych kolumn w tej cenie jak najbardziej są godne uwagi, ale... wzmacniacz powinien mieć zapas mocy w stosunku do nich.

No i ostatnie - Heco. Zakochałem się w tych kolumnach.Relacja cena/jakość rewelacja. Zagrały tak potężnie, że już po kilku pierwszych taktach wiedziałem, że to jest to. To co inni piszą o tych kolumnach w 100% potwierdzam. Potężny bas, dosyć miękki, ładna średnica i dość jasna góra( co prawda nie tak bardzo jak w dali). Uważam, że kolumny bardzo fajnie zgrały się moim wzmacniaczem. Jestem na nie zdecydowany. Mam nadzieję, że narzeczona mnie nie wygoni z nimi z mieszkania(głównie z powodu gabarytów).

Udało mi się zjechać z ceną do 2700 zł za parę, ale nie powiedziałem jeszcze ostatniego słowa. Rozpuszczę moje wici i popytam jeszcze w kilku sklepach. Kto wie może ktoś da lepszą cenę :D

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.