Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny 2500 - 3500 zł, ale jakie ?

jamakaci3

Rekomendowane odpowiedzi

Po co zakładać wątki na tym forum jak nikt nie słucha co się mu mówi ? Chciał dobre kolumny ... i ni stąd ni zowąd jak królika z kapelusza kupił Cantony. 25 letnie ! Jak chce się taniej to się mówi. Jego pieniądze, jego wybór. Tylko dlaczego pytał się o inne kolumny ? Dlaczego nie zapytał się o te Cantony ? Nie wiem.

Pomysł na łączenie Cantonów z Rotelem określił bym jako ... bardzo odważny. Basu i góry mu na pewno nie zabraknie :-)

Ale cóż - nie moje pieniądze, nie moje słuchanie. Jak się skrytykuje połączenie z Rotelem to pewnie kupi coś tak strasznego że aż szkoda będzie gadać.

Jutas32 - kupiłem te kolumny od znajomego, za nie duże pieniądze. Miałem okazję ich posłuchać i nie grają w cale źle. Kolumny które zostały mi polecone na pewno są 100 razy lepsze, lecz kompletnie nie dostępne na allegro. Zakładam ze za pół roku, jak mi się znudzi obecny zestaw to spróbuję czegoś innego, lepszego. Będę kierował się cennyni wskazówkami. Bardzo dziękuję Wszystkim za pomoc.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.