Skocz do zawartości
IGNORED

Panasonic 700 , Sony 7200 i 4K

max720

Rekomendowane odpowiedzi

Witam .

Czy ktoś był na tyle ciekawski i bawił się w/w pleyerami ? Jak sie ma to Oppo 103D ?

Chwyt marketingowy , czary ? Czy nowoczesna technologia ?

Myślę o jakimś lepszym źródle dla JVC DLA-X 500 , czy trzeba sięgnąć , aż po Oppo ?

https://www.audiostereo.pl/topic/118066-panasonic-700-sony-7200-i-4k/

Trzeba ;)

miałem 6200 (sprzedałem) ; dune prime 3.0 , popcorn c200 (sprzedałem) , jakiś xtreamer ( zbiera gdzieś kurz..) i kupiony z ciekawości playerek open hour chameleon - 4k - odtwarza 4k . hevc ale.. nie lubię androida i jakoś dawno go już nie włączałem..

z wymienionych najbardziej podoba mi się obraz z dune - nadal go mam podpiętego - do dysków ideal ( pełen obraz .iso br - odczyt z nawigacją menu - rzadkość )

natomiast do płyt BR kupiłem oppo 103D - i to jest :)))

moim zdaniem powinieneś przetestować i... jestem pewien , że zdecydujesz się na zakup :)

(mam podpięte do sony vw500)

pzdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.