Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny podłogowe do Hegel H1.

Mopoo

Rekomendowane odpowiedzi

Nie kupuj nic bez odsłuchu,mam H1 gra u mnie z visatonami petit orgue,wcześniej grał z diy na teslach,u gościa od którego go kupiłem grał z wysokim modelem infinity,to dobry wzmacniacz ,który wysteruje większość kolumn dostępnych na rynku,według mnie nie wnosi za wiele od siebie ,dużo zależy od zródła i kolumn-a więc indywidualne preferencje,na pewno jest muzykalny,ale to już moje zdanie,najlepiej wzmacniacz pod pachę i testować,testować.... ja bym odsłuchał atc,dynaudio,vienna acoustic,pmc.

U mnie zestaw H1/HD25 z Amstaf Mini z Harpii, dużo rocka, metalu ale też innych spokojniejszych gatunków włączając w to klimaty jazzujące. Świetny dość uniwersalny, zrównoważony zestaw. Obecnie wchodzi nowa seria Harpii, warto się zainteresować,

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

CD, pliki, analog

wieczorami słuchawki

Dziękuję Panowie za odpowiedz.

Zastanawiałem się też nad Minas anor od Studio 16Hertz ponieważ to połączenie które posiadam jest naprawdę dobre, tylko chciałbym nieco więcej niskich tonów.

Głównie słucham Jazzu i Soulu i w tych gatunkach Canto One świetnie się sprawdzają, jednakże bardzo lubię też Rock i tu brakuje mi nieco "mocnego uderzenia".

Może ktoś słuchał takiego połączenia?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.