Skocz do zawartości
IGNORED

Czy bardzo niskiej jakości DVD z wyjściem cyfrowym może stać się najwyższej jakości odtwarzaczem?

mkondrat28

Rekomendowane odpowiedzi

W podobny wątku już " wykazałeś " się swoją " wiedzą " .

Tkwij w tym nadal tylko forum zmień .

melisa jest tania.....................

Siedzę w tym prawie 27 lat i niejeden sprzęt słuchałem ale wybacz .

Po zachwytach

Więcej mi nie trzeba.

Bawcie się dobrze .

i dalej mało okrzesany jesteś

Muda, dałbys spokój. Wystarczy, że wkręcasz ludziom te "stuningowane" szmelce z etykietką jakie to high-endy potrafisz zrobić... A nie masz pojęcia jak funkcjonuje technologia cyfrowa.

:) Prawda boli ...............

Nie znam się na tym za bardzo, ale chyba kość przetwornika sama nie gra? Jeszcze jest potrzebne zasilanie i układy wzmocnienia sygnału analogowego bardzo różnie realizowane (OP-ampy i inne bezeceństwa). To wszystko, jak zrozumiałem, wpływu na dźwięk nie ma i liczy się tylko transport?

Chyba zrozumiałeś mnie zupełnie odwrotnie :-))))))

Taj jak bardzo ważny jest transport, tak samo przetwornik.

A co za tym idzie - również ich zasilanie, aplikacje i inne dupersznyty.

Wszystko ma znaczenie i nie można twierdzić, że słaby napęd może wystarczyć, bo resztę nadrobi DAC. Nie ma drogi na skróty; niestety.

Kolega Muda by się mocno zdziwił jak to ten tani sprzęt gra w Wejherowie .Polecam odsłuch

Muszę tu napisać. Byłem i słuchałem coś nieprawdopodobnego bo nigdy jeszcze nie słuchałem tak muzyki. Jestem pewny, że nie tylko Muda by się zdziwił. Słuchanie muzyki u kolegi z Wejherowa to niezapominane przeżycie. Tam nie ma czasu na analizę czy słychać czy nie tam gra muzyka w którą zagłębiasz się po uszy. Nawet z DVD za 200zł słychać !!!!

pozdrawiam.

Kolego ? cytujesz grzebacza mude a pijesz do mnie ! twierdze że dvd jest doskonałym cyfrowym odtwarzaczem ba sam puszczam koncerty z Blu ray Samsunga (

a to przepraszam, odniosłem mylne wrażenie.

Kolega Muda by się mocno zdziwił jak to ten tani sprzęt gra w Wejherowie .Polecam odsłuch

a gdzież tam...tani sprzęt nie może grać :))

Bawcie się dobrze .

przynajmniej ja bawię się dobrze i bez kompleksów słuchajac stereo :) nie potrzebuję wydawac 18 tysięcy za system :)

Tam nie ma czasu na analizę czy słychać czy nie tam gra muzyka w którą zagłębiasz się po uszy. Nawet z DVD za 200zł słychać !!!!

Zależy czy słuchasz sprzetu czy muzyki :) muzyką mozna sie cieszyc i z radia kuchennego

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.