Skocz do zawartości
IGNORED

Jakie słuchawki bezprzewodowe do 600 zł

Marek Miklewicz

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

Jakie słuchawki bezprzewodowe polecacie do kwoty 600 zł. Ja wiem, że zaraz ktoś powie, że bezprzewodowe to szrot i szkoda kasy ale muszą takie być z pewnych względów. Bardzo ważne, żeby miały długi czas pracy na baterii (min. 10h) oraz by były wygodne bo spędzać w nich będę cały czas pracy przy komputerze. Nie potrzebuję natomiast mikrofonu, za to miłym dodatkiem byłaby stacja ładująca (taki stojak / podstawka, na który kładzie się słuchawki i one się ładują. Słuchawek będę używał do codziennej pracy w tym: synteza mowy (praca ze screenreaderem), słuchanie audiobooków, muzyki głównie mainstream i sporadycznie oglądanie filmów, bo od tego na co dzień mam kino domowe. Słuchawki będą wpięte do zintegrowanej karty dźwiękowej i innej raczej na tą chwilę nie mam zamiaru kupować.

P.S mieszkam w Zamościu więc za bardzo odsłuch słuchawek odpada, w grę wchodzi w zasadzie tylko odsłuch w mediamarkt ale w Zamościu ich oferta jest dość uboga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.