Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki wzmacniacz do canton ergo 690 dc

szpakson

Rekomendowane odpowiedzi

Witam forumowiczów.Od wczoraj stalem sie posiadaczem canton ergo 690 dc.Teraz muszę dobrać do nich jakiś wzmacniacz? i liczę na waszą pomoc.Budżet to jakieś 2 tys zl. wzmacniacz jak i kolumny bedą slużyły do stereo jak i kino .Najlepiej jak by miał wejście main in co bym mógł go spiąć z amplitunerem bez wejść liniowych. Moj amplituner to yamaha 663.

Mam też drugie pytanie.Mam też wzmacniacz wiekowy pioneer a-401,podpielem pod niego cantony i gałką glośności do godziny 9 to już prawie max tak glośno.Jeśli tez sam wzmacniacz mam spięty z amplitunerem to muszę go rozkręcić niemal na trzy czwarte zeby uzyskać zbliżony efekt.Ktoś mi wytlumaczy skąd takie różnice?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/119888-jaki-wzmacniacz-do-canton-ergo-690-dc/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.