Skocz do zawartości
IGNORED

Co lepsze Tv czy projektor??

Avathar

Rekomendowane odpowiedzi

Co do tego , że w przypadku Ae700 nie ma się do czego przyczepić to chyba bym się spierał.

Często zdarza się problem z tzw. VB - Vertical Bending. Można na ten temat dużo poczytac na jednym z angielskich forum. Chociaż podobno zalezy na jaki egzemplarz sie trafi.

Lada dzień ma być w sprzedaży Sony HS-50 który podobno będzie nie do pobicia w swojej klasie.

Co do ceny to na pewno będzie parę tysięcy droższy od Panasa.

Sam się zastanawiałem nad Ae700 ale chyba poczekam.

czyli panasonic pt700 jest dobrym wyborem na dzisiejszy czas?? - a w porownaniu do niego cos tanszego a takze dobrego!!! np kolo 5000 - tak che tylko porownac parametry do ceny :)

ten gość wcale nie ma drogo a ekrany super

i tańsze niż w specjalistycznych sklepach o minimum 20 %

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

No i stało sie , zamówiłem Pt 700 !!!

ale u kolegi w sklepie a mam tam pewne przywileje

bo wydałem u niego w tym roku ponad 40 tys zł

poza tym w tym sklepie można sobie dowoli testować w domu dowolny sprzecik

a dopiero potem decydować o kupnie

handluje głównie sprzetem do K/D renomowanych firm i nie może się odgonić od klientów

dlatego sugerowany odbiór PT 700 wyznaczył mi na koniec przyszłego tygodnia

Cena ?? kilka setek wiecej niz na Allegro - dokładnie 7500 zł

i powiedział mi że dam mu 2500 a reszte jak będe miał / ufa mi po poprzednich zakupach /

co wiecej , pełna gwarancja sklepowa no i zawsze to sklep a nie allegro

Teraz do Was pytanie , czy jest ktoś chętny do pomocy w instalacji ekranu oraz uchwytu i PT 700 ?

z okolic Katowic/Krakowa ? to zapraszam - będzie mozna zobaczyć 'na zywo' to coś

Michał - Olkusz

no , przed chwila mi napisał / ten ze sklepu / że miał by dla mnie jeszcze jeden

dobry projektor - Infocus ScreenPlay 4805

nawet tańszy od pt 700 o 1000 zł

nie wiem co robić , dzisiaj musze mu odpowiedzieć bo na wtorek już go mam

zapytam się go jeszcze o Hitachi

Ale masz fajnie.. .zmiłą checia bym przyjechal ale mam z 300 km do Olkusza... nie wiedziałem ze sam ekran jest tak drogi ;-( - no trudno - nie obejdzie sie przeciez na scianie tego nie bede wyswietlał :-) - ale narazie nie kupuje - jak przeprowadze sie do mojego nowego domu - gdzie mam duzy pokoj to wtedy bo narazie to nie mialbym nawet gdzie go postawic...... jak juz bedziesz mial opisz wszystko dokladnie :) - i jeszcze jedno pytanie skad tak szybko odkladasz 10-tki tysiecy zlotych?? ;-) - ja mam małą firme i na rok ledwo 10 000 odłoże :)

I jeszcze do xajasa - a w jakiej jestesmy zakładce?? wiadomości z TV?? heheh teraz dopiero przeczytałem ten smieszny wpis :-) - no pewnie ze do filmów z DVD!!!!

>Avathar< i jeszcze jedno pytanie skad tak szybko odkladasz 10-tki tysiecy zlotych?? ;-) - ja mam małą firme i na rok ledwo 10 000 odłoże :)

widzisz , nie mam firmy , jak bym miał to wiekszość kasy szła by na podatki i nic bym nie miał

pracuję dla kogoś siedząc w domu

zarobki mam prowizyjne tak że róznie bywa , ale nie jest żle

Jak bym pracował poza domem to chyba bym sie nie zdecydował

wyłożyc ponad 60 tyś zł na KD oraz remont dwóch pokoi :)

Projektor bym kupił wcześniej ale były wakacje i musiałem się

wyrwać na trzy tygodnie do Chorwacji i kasa poszła

Poza tym raty za auto > 1500 zł/mc < troche mnie wstrzymują ale jeszcze rok

Mam KD już w komplecie , nawet więcej bo w planach nie było TV 44''

teraz tylko kwestia zamontowania projektora z uchwytem i ekranu

mogę foto wrzucić :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.