Skocz do zawartości
IGNORED

Różne kostki do wzięcia - obowiązek podawania cen odsprzedaży.

Rekomendowane odpowiedzi

1000UF/63 nie mam ale na allegro były 1000UF/50 FC jak by było więcej chętnych to bym zamówił przy małych ilościach są wysokie koszty

pz

mam jeszcze do sprzedania płytki wraz z elementami do wzmacniacza Klepczyńskiej na forum zwanego Abox.

ale moja wersja jest bez zmian wprowadzonych brzez Bodojak w Aboxie.

brakule tylko elementów które nie musza byc na pcb

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Witam,

mam na zbyciu 4 sztuki układów LT1210 w obudowie TO-220-5 i 4 sztuki w obudowach TO do montażu powierzchniowego

info na priv

kafka ~ jezeli nie sa Ci potrzebne na gwalt i mozesz je miec powiedzmy za 2 tygodnie to daj info na priva :) bede mial dla Ciebie te kostki :)

W mojej karcie na PCM2702 ostaecznie pozostaly OPA2406 / AD8066 wiec zostaly mi dwie z plyteczki z super wzmacniaczami operacyjnymi: 2 * OPA627AU i 2 * AD797 na przejsciowkach do podwojnego wzmacniacza operacyjnego w obudowie DIL8 :) Te super wzmacniacze pewnie lepiej spisza sie w dobrych odtwarzaczach CD niz z PCM2702. Jezeli ktos z was potrzebuje to niech da mi info na priva – chetnie sie za cos ciekawego jak zwykle wymienie :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

tdrozd ~ napisz na priva co masz ciekawego na wymiane :) moze najdzie sie i parka takich samych dla Ciebie :) poszukuje glownie dobrych elektrolitow / rezystorow / transformatorow / radiatorow / porzdnych zlacz RCA i XLR ... itp :) a na wymiane mam duze stado polprzewodnikow :)

Witam

Mam jedną wolną kostkę CS8416 i chętnie wymienie sie na inną np.: DF1704 lub DF1706 albo na inne częsci np dobre kondzioły.

[email protected]

Pozdrawiam

Krystian

Wygrzebałem z szafy 10 par MJ15003 i MJ15004 OnSemi, nieluty. Jeżeli ktoś by się reflektował, proszę o kontakt ;-)

No i może jakby komuś były potrzebne OPA2544 to też chyba mam 3 czy 4 sztuki...

Co tam jeszcze... 6 kondensatorów 15000uF/50V BCComponents - mają 3 nóżki i do tej pory nie mam pojęcia do czego ta trzecia służy... uwaga: wymiary to średnica 20 a wysokość 60-70 - trochę duże ;-)

moze to nie tytulowa "kostka" ale...mam na zbyciu parke Fostex'ow FE206E, nowki prawie, graly okolo 30h, nielutowane, pudelko, instrukcja, wkrety uszczelki - komplecik

Witam jestem na miejscu kto jest zainteresowany 1500/50FC prosze o kontakt na maila

mam też trochę MUR860-ON

MSR860-ON

pozdrawiam

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.