Skocz do zawartości
IGNORED

Yamaha s550 raz jeszcze

kolomar

Rekomendowane odpowiedzi

Troche czasu minelo, tematy o Yamaha s550 upadly a ja poszukuje najnowszych wiesci i uwag, poniewaz wczoraj zakupilem swoja s550.

1. Co z softem. Sciagnalem sobie wersje v34, czy sa jakies nowsze wersje i skad je pobrac?

2. Do uzytkownikow, jak sie ww soft sprawuje, czy nie ma jakis problemow ze stabilnoscia w pracy sprzetu?

3. Czytalem na divx.pl ze Yamaha usunela ze swojej strony soft do s550 (sprawdzilem i na dzien dzisiejszy go tam nie ma). Co moze to oznaczac, czyzby brak wsparcia dla divx.

4.Ogolne przemyslenia na temat sprzetu jego uzytkownikow, niech to bedzie baza przemyslen na temat s550, dla tych co jeszcze nie kupili :)

https://www.audiostereo.pl/topic/12142-yamaha-s550-raz-jeszcze/
  • 4 miesiące później...
  • 1 rok później...

Ppisula ma racje soft z itepe jest super zainstalowałem go w mojej 657 i czyta polskie znaki jak złoto a do tego w twoim dvd (550)pozwala na odczyt SACD stereo,zobaczysz jaka różnica w jakosci w stosunku do zwykłego cd. Jeśli dojdzie do naszego spotkania zabiore kilka swoich płytek żebys mógł posłuchac

Pozdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.