Skocz do zawartości
IGNORED

kto ma Pioneer DV 575?

TOMDVD

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Interesuje mnie jakość obrazu przez scart'a RGB oraz czy posiada funkcję "audio direct" ? Z chęcią poczytam od posiadaczy wszelkie uwagi, plusy i minusy bo te ostatnie też musi mieć:) Pozdr, i b. proszę o odpisanie bo suche pseudo testy i strony firmowe mało mówią o interesujących mnie rzeczach typu jakość obrazu i dźwięku.

https://www.audiostereo.pl/topic/12154-kto-ma-pioneer-dv-575/
  • 2 miesiące później...

Posiadam te DVD i powiem tak szukalem zaastanawialem sie czytalem sluchalem innych i w tej kategori cenowej zdecydowanie polecam Pioneer'a dlatego go zakupilem doskonaly. Minusow nie posiada jak dla mnie bo wiecej od niego nieoczekuje ponad to co oferuje.

A ja mam pytanie jak sprawa wygląda gdy płyta jest w NTSC a telewizor ma tylko PAL. Chcę kupić tego pioneera ale uzależniam zakup od sprawdzenia czy sygnał na wyjściu scart bedzie w PAL, bo jak w NTSC to już nic mi nie zostanie poza moją MANTĄ, która ma zapiaszczony budżetowy dźwięk, chyba że ten pionek jest nie lepszy, ale bardzo bym się zdziwił gdyby nie był bo MANTA to dno-radzi sobie jednak z NTSC:) A jak zrobić region free w Pionku? Znowu zaleta MANTY....

575A regionfree - poczytaj tu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) zrobiłem według tej instrukcji i chodzi cacy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.