Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny do dużego pokoju

mischef

Rekomendowane odpowiedzi

Przeglądałem tematy ale nie znalazłem konkretnie tego czego szukam, wiec założyłem konto żeby sprecyzować.

Mam pokój ok. 50m2, dosyć wysoki. nie wiem dokładnie ile ale może z 1-1,5m wyższy niż to przeważnie jest. Nie ma tam za dużo mebli - stół z krzesłami, kanapa, po środku stolik, pod ścianą szafka na sprzęt, wszystko dość szeroko rozstawione.

Szukam używanych kolumn do 500zł które wypełnią ten pokój, a oprócz tego dobrze by było jakby były na tyle głośne żeby było słychać też na zewnątrz przy otwartych oknach.

Wzmacniacz, korektor jakieś są, nie wiem czy działają ani jakie to dokładnie modele, sprawdzę to jak będę tam następnym razem. Jest to na pewno dość stary sprzęt, ale jeśli będzie działał to przez najbliższy czas z tego będę korzystał.

Nie zależy mi na jakiejś super jakości, bo nie do końca się na tym znam, chodzi głównie o to żeby było dobrze słychać (nie wiem jaką dobrać moc), a jakość na pewno będzie przyzwoita.

https://www.audiostereo.pl/topic/121692-kolumny-do-du%C5%BCego-pokoju/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.