Skocz do zawartości
IGNORED

pytanie odnośnie Onkyo TX-NR535 i kolumn TH Azure

kamil_58719

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zgłaszam się do Was z dwoma pytaniami, pierwsze odnośnie kolumn, drugie odnośnie amplitunera.

Zacznę od prostszego(tak mi się wydaje). Czy ktoś z Was zdejmował przedni plastik z kolumn Taga Harmony Azure? Mam fioła na punkcie moddingu i chciałbym pogrzebać w kolumnach trochę i pierwsze podpytanie to jest czy jak zdejmę przedni panel i ponownie go przykręcę czy serwis w razie czego będzie w stanie to wykryć, że było grzebane coś? Jeszcze są na gwarancji. Mam w planie umieścić taśmy ledowe pod przednim panelem, bo zauważyłem szczeliny dookoła głośników i przypuszczam gdyby było źródło światła wewnątrz to ładnie by były rozświetlone dookoła, może bym się pokusił o miganie w rytm dźwięku. Nie chcę w ciemno zdejmować tych paneli, więc chciałbym się dowiedzieć czy jest tam miejsce na zamontowanie takowych taśm, oczywiście wiem, że pewnie wtedy utracę gwarancję.

Drugie pytanie jest odnośnie amplitunera. Czy jest jakaś możliwość aby pilot mógł sterować odtwarzacz muzyczny w komputerze? Lubię puścić muzykę i położyć się na łóżku, a nie chce mi się za każdym razem wstawać i przełączać utworu, którego nie mam ochoty słuchać. Tworzenie playlist nie wchodzi w grę, bo to zależy od mojego bardzo zmiennego nastroju i musiałbym za każdym razem tworzyć kolejną listę. Amplituner jest połączony przez HDMI z kartą graficzną

Pozdrawiam

• 1 miesiąc później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.