Skocz do zawartości
IGNORED

Marantz pm-50 + heco victa II 301

cinek22224

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich serdecznie,

od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem wzmacniacza MARANTZ PM-50. Podłączone mam do niego kolumny frontowe z kina domowego M-AUDIO HCS 9900 (tak wiem, że to badziew, właśnie dlatego szukam szybko innych kolumn :))

Płyty Audio CD odtwarzane na DVD (docelowo odtwarzacz CD) oraz FLAC i MP3 z laptopa.

Metraż pokoju to 20mkw, jednak to może się zmienić i metraż może okazać się docelowo mniejszy.

Muzyka jakiej słucham to głównie Phil Collins, Enya, Etta James, Aretha Franklin itp, ale także rap oraz muzyka klasyczna.

Mam na oku nowe kolumny Heco Victa II 301 za bardzo rozsądną cenę. Stąd moje pytanie dla bardziej obeznanych ode mnie. Czego mogę się spodziewać zadowalającej współpracy HECO z moim Marantzem(jak na tę półkę cenową)? Będzie znaczna poprawa w stosunku do tych marketowych kolumn M-AUDIO?Zależy mi najbardziej na zadowalającej dynamice dźwięku i stereofonii zestawu, zdecydowanie mniej na ich głośności (mieszkanie w bloku).

Niestety nie mam możliwości odsłuchania ich nigdzie, a tym bardziej u siebie, ewentualnie mogę je dalej odsprzedać.

Dziękuję za pomoc i pozdrawiam :)

https://www.audiostereo.pl/topic/122356-marantz-pm-50-heco-victa-ii-301/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.