Skocz do zawartości
IGNORED

zmiana projektora i amplitunera

Walek77

Rekomendowane odpowiedzi

Siema.

Juz calkiem dawno mnie tu nie bylo ;) czas dokonac zmiany w sprzecie...

mysle nad zmiana projektora obecnie posiadam hd131xe firmy Optoma (polecam kazdemu) no ale jest minus. projektor ten potrzebuje dosc duzego rozbiegu. posiadam mate 92cale szara z gain 0.8 obiektyw jest oddalony o 3.05cm od maty i niestety brakuje 2ch cali... wiec najlepiej zmienic projektor a nie mate ;) zastanawiam sie wlasnie jaki projektor byscie mogli polecic przyznam osobiscie ze chodzi mi po glowie dalej optoma hd151x nie wiele sie rozni od tego co mam ale do wyswietlenia takiego obrazu wystarcza mu juz 2.78cm czyli mialbym spory zapas. Kolejnym minusem mojego projektora jest fakt ze lampa jest skierowana w gore. czyli albo musi stac na niskiej polce albo moze byc przymocowany do gory nogami na suficie a chcialbym postawic projektor na polce przymocowanej na tylnej scianie pokoju. a nie tym metalowym uniwersalnym montazu... zeby projektor dobrze ustawic to sie trzeba na tym niezle napocic....

kolejna rzecz jaka chce zmienic to amplituner obecnie posiadam onkyo nr tx 626(chce go zmienic mam problem z wejsciami wyjsciami hdmi plus jakis error doszedl na subwooferze nie wiem czemu) osobiscie mysle nad pioneerem VSX-830-K ciezko raczej mi by bylo dolby atoms zamontowac w pokoju 3.5x3.3 (+ wneki ktorych nie licze)

dorzucam fotki pokoju jestem wtrakcie przeprowadzki i montowania tego wszystkiego... to jest pokoj poswiecony w 100% na kino domowe 0 mebli poza sofa i stolikiem czekam jeszcze na polki zeby zamontowac boczne glosniki

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-52851-0-10801500-1443351571_thumb.jpg

post-52851-0-93655100-1443351571_thumb.jpg

post-52851-0-80268000-1443351572_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/122403-zmiana-projektora-i-amplitunera/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.