Skocz do zawartości
IGNORED

Marantz SR5400 a SR5500

A-B-G

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś słuchał już nowego Marantza ??

Jakie są wrażenia soniczne w porównaniu ze starym SR5400 ??

Czy dobre jest połaczenie Marantza ze B&W jak to reklamują w sklepach Top HI-FI.

Jeżeli nie to jakie dobrać kolumienki do tej Elektroniki ?

https://www.audiostereo.pl/topic/12252-marantz-sr5400-a-sr5500/

frantz :

rzeczywiście.... przeczytaj opinie innych. dwóch użytkowników 4/5 "gwiazdek" i 5/5. najwyraźniej jednak innym się podobają :) wniosek : Wać Pan raczej nie traktuj kategorycznymi opiniami innych bliźnich... zbyt duże prawdopodobieństwo odmiennych gustów;) niemniej zgodzisz się zapewne, że ilu słuchaczy tyle opinii...

pozdrawiam

M

Franz ja się nie pytam o różnicę między Marantzem a Denonem !!!

Ja się pytam czy ktos juz słuchał lub posiada ten nowy amplituner i jakie są wrażenia soniczne.

Mnie osobiście brzmienie Marantza się podoba i dla mnie SR 5400 był bardzo fajnym amplitunerem i chce się dowiedzieć jak wypada teraz nowy klocek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.