Skocz do zawartości
IGNORED

Budowa nowego stereo

Piotr Gonciarski

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry wszystkim forumowiczom !

Od jakiegoś czasu marzy mi się nowe stereo aktualnie mam kolumny clatronica które nadają się tylko do utylizacji... i stary amplituner Sony STR-AV320 (dosyć wiekowy). Chciał bym zbudować nowe audio do pokoju na poddaszu 23 m2 dodaję rysunek pokoju. Zaznaczam że pokój jest na poddaszu na całej jednej ścianie jest skos dachu dwuspadowego !

Moje preferencje muzyczne to Rock, hard rock, alternatywa Zespoły to m.in. Joe Satriani, Led Zeppelin, Coldplay, Metallica, Alice in chainse, Chris Cornel, Tool, Black Sabbath

a coś lżejszego to: Joe Bonnamasa, BB King, Katie Melua , Raz Dwa Trzy, Stare TSA, Maanam

To są moje muzyczne góra.

Chciał bym najpierw zacząć od zakupu kolumn, a kolejno wzmacniacza myślałem o jakimś vintagowym marantzie albo pionieer, nie interesują mnie teraźniejsze chińskie wyroby marantaza za 3k albo yamahy która też już nie jest japońska.

Na kolumny chciał bym przeznaczyć 1700 zł no chyba że będzie super okazja na coś wyjątkowego to 2000 zł mogą być używane.

Pozdrawiam serdecznie i liczę na Państwa pomoc !

https://www.audiostereo.pl/topic/123732-budowa-nowego-stereo/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.