Skocz do zawartości
IGNORED

CD + kolumny do wzmacniacza Yamaha A-520

Rafał_60903

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich, jako że to mój pierwszy post na tym forum to proszę o wyrozumiałość.

Jestem posiadaczem wzmacniacza Yamaha A-520 który podpięty jest pod parę kolumn "firmy" ( aż wstyd przyznać) Clatronic. Dopóki sygnał dźwiękowy był z dekodera lub komputera a one miały grać głośno to spełniały jakoś swoją rolę. Z wiekiem jednak człowiekowi gusta się zmieniają i chciałbym posłuchać muzyki, podelektować się brzmieniem gitar (muzyka to głównie polski rock; Dżem, Coma itd ale także zespoł jak Lemon). Potrzebuje zatem odtwarzacza CD i kolumn. Gdybym budżet miał wysoki to nie byłoby większego problemu z doborem sprzętu. Mój budżet na CD + kolumny waha się w granicach 700-900zł, wiem że to niewiele, jednak mam nadzieję, że na rynku wtórnym coś z Waszą pomocą uda się skompletować. Mój pokój "odsłuchowy" to 22m2 . Z racji ograniczonego budżetu nie ma potrzeby wymieniać wzmacniacza chyba że macie inne przemyślenia.

Czy CD do tego wzmacniacza np Yamaha cdx-570 za kwotę 150zł wystarczy? (zależy mi aby można było sterować z pilota - nie musi być dołączony, mogę dokupić lub z telefonu sterować)

Do tego potrzebne będą kolumny bo obecne to szkoda gadać.... ;) Które z tych byłyby Waszym zdaniem najlepsze? chyba że macie swoje propozycje.

STX F-200n (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) )

Altus 140 ( chociaż wolałbym aby były kolumny wysokie ale się nie upieram, w końcu nie wygląd gra)

TAGA HARMONY TAV-606 (

Ukryta Zawartość

QUADRAL QUINTAS 500F (

Ukryta Zawartość

Tonsil Maestro S (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) )są droższe ale może warto poczekać...

Bardzo proszę o pomoc w wyborze lub sugestie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.