Skocz do zawartości
IGNORED

PIONEER X-HM72-K vs samsung hw-h750 vs pianocraft mcr-750 i inne

Adam_57398

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, potrzebuję pomocy. Szukam uniwersalnego rozwiązania audio do którego ma być podpięty tv. Dobrze jak będę mógł również łączyć się bezpośrednio telefonem (spotify). Cena tak do 1700zł. Do telewizora mam podpiętego chromecasta ( takie urządzenie do łączenia urządzeń z tv poprzez wifi) co teoretycznie daje możliwość puszczania spotify bezpośrednio z tv ale chyba sprzęt z wifi jest bardziej perspektywiczny.

Pokój ma 25m, muzyka mieszana ale raczej ani nie techno ani nie metale, bardziej klasyka lub chillout coś raczej spokojniejszego. Nie jestem melomanem chcę by dzwięk był dobry. Np dźwięk z samsung hw-h750 mi się podobał u kolegi.Dodam że jedynie wchodzą w grę rzeczy nowe.

Radio itd - ogólnie rzecz biorąc 80% muzyka 20% Myślałem o pianocraft mcr-750 - ale będę miał ciężko go podpiąć do tv tylko wejście audio tak samo sony cmt-sbt300w

Co myślicie Panowie? Proszę o poradę bo już dostaję do głowy...

Dzięki za odpowiedź. Tylko z tego co widzę jest cichsza od pioneera i nie ma wi-fi i bt, czy jakość dźwięku jest lepsza niż w pioneerze? Sam się zastanawiam nad tą yamahą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.