Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny do pokoju 18m2 do 3000-4000zł

pawel86a

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich.

Powoli, pomału przymierzam się do wymiany sprzętu audio. Może lepiej nie mówić co teraz gra u mnie, ale definitywnie chciałbym to zmienić. Na pierwszy rzut kolumny. Powiem szczerze, że na początku chciałem kupić coś do 2000zł, ale gdy dowiedziałem się o KEF LS50, to nie wiem czy nie warto jednak dołożyć i kupić już coś porządnego, co nada się pod późniejszą rozbudowę. No i teraz moje pytanie, czy w tej cenie możecie polecić jakieś inne modele? Na razie kolumny będą podpięte pod mój stary wzmacniacz, czyli Yamaha AX-640 + DAC FiIO e10, ale tak jak pisałem, będzie to następny element do wymiany. Do kolumn planuje sam sobie zrobić podstawki, także nie będą ustawione przy samej ścianie. Co do muzyki, to słucham różnych gatunków i potrzebuje czegoś o w miarę wyrównanym paśmie, ale żeby jednak bas też było czuć :)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.