Skocz do zawartości
IGNORED

Pomoc przy wyborze wzmacniacza i głośników

Big Boss

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Ostatnio zacząłem zastanawiać się nad zakupem własnego sprzętu. Szukam wzmacniacza i głośników najlepiej żeby to były monitory jakieś bo na podłogówki mam raczej za mały pokój. Jeśli chodzi o muzykę której słucham jest to głównie rock, metal czasem jakaś elektronika, ale ogólnie są to ostrzejsze brzmienia. Głównie zależy mi na dobrej dynamice. Jeśli chodzi o budżet to mogę wydać 10 tys. Szukałem w internecie różnych wzmacniaczy czy głośników i jak narazie zainteresował mnie zestaw Naim NAIT 5si oraz Usher V-601. Dopiero za parę tygodni pojadę na odsłuch. Jestem ciekaw co myślicie o tym połączeniu i byłbym wdzięczny za jakieś inne propozycje. Muzyka narazie będzie odtwarzana z konsoli zarówno przez cd jak i pliki wav w przyszłości myśle nad jakimś streamerem. Przykładowe zespoły jakich słucham to Pink Floyd, Amon Amarth, Slayer, Bathory, Mayhem, Burzum, Ereb Altor.

Z góry dziękuje za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.